Til Silkeborg Dukketeaterfestivals forside
 Forside Film The Purple Sails

Til Silkeborg Dukketeaterfestivals forside
Program

Forestillinger

Billedgalleri

Billetter

Information

Udstillinger

Workshops

Spillesteder

Gadeteater

Film

Kontakt os

Sponsorer

Arrangører

Til forsiden


English version
Film
The Purple Sails

En film om tilblivelsen af Teater Formans forestilling The Purple Sails

Klik for et stort billede Brødrene Formans Teater fra Prag er kendt i dukketeaterkredse over hele verden. De har selvfølgelig også optrådt i Silkeborg.

Da Prag i 2000 var Europas Kulturby producerede Theatre Forman forestilllingen The Purple Sails efter en roman af Alexander Grin. Teaterforestillingen blev opført på en 70 m lang båd på floden Vltava i Prag.

Båden -en flodpram- blev omskabt til et flydende teater med drejescene og sejl, som rejses under forestillingen bl. a. med inspiration fra en sejlads som Petr og Matej Forman foretog med det danske sejlskib Georg Stage, arrangeret af Silkeborg Dukketeaterfestival. Filmen af den unge tjekkiske instruktør Miroslav Janek, viser forestillingens tilblivelse. Det er en smuk og poetisk film, som med humor viser et projekt, som til lands og til vands involverede mere end 50 mennesker.

Silkeborg Dukketeaterfestival havde meget gerne vist teaterforestillingen, men det var desværre ikke muligt. Vi håber, at vores publikum kan være heldige at se "The Purple Sails" eller andre projekter på teaterbåden "Mystery" i Prag.

Sprog: Tjekkisk med engelske undertekster
Instruktør: Miroslav Janek
Producer: Renata Vlckova og tjekkisk TV, Verbascum

SPILLESTED: BIO, PAPIRFABRIKKEN, SAL 5
FREDAG 14.11 KL. 16.00
LØRDAG 15.11 KL. 16.00
ALDER: FRA 15 år
VARIGHED: 80 MIN.
PRIS: 20 kr.
 

Tilbage
Top